Environmental & Spiritual & Mind & Body Healing
Zakládání firem a personální poradenství: www.dike.cz, Škola manažerských dovedností: www.klondike-zdroje.cz, Firemní školení a kurzy Kolín: www.vzdelavaci-stredisko.cz, Vytváření zákaznického prostředí: www.aromat.cz, Masáže, koupele, Lymphastim Topline, Sunspectra, AFT, SRT, detoxikace, koučování: Medical Wellness Studio, Klinická psychologie a psychoterapie: www.psychologie-zdravi.cz
Nepřihlášen
logo

Učitel / učitelka do 4. třídy - Praha 7

Zařazení: Učitel střední školy
Vložila firma: JOBSYSTEM s.r.o.

Profil společnosti:

Bratrská škola je školou rodinného typu, zatím pro 1. stupeň, ale od září otvíráme poprvé 6. třídu. V každé třídě máme asistenta pedagoga. Škola je pro lidi, kteří rádi něco tvoří, vymýšlí projekty a mají rádi akce komunitního typu. Pedagog si může vybrat, jakou metodou bude učit, jaké učebnice si zvolí, musí věřit tomu, co dělá. Je zde podpora dalšího vzdělávání, které škola hradí. Standardem jsou společné výjezdy na školu v přírodě a na hory, ale také adaptační, rozlučkové a přírodovědné pobyty po třídách. Ve škole působí rodilý mluvčí anglického jazyka. Jednou za měsíc přichází spirituál na biblickou hodinu do jednotlivých tříd a máme čtvery bohoslužby do roka. Ve škole hrajeme každý rok divadlo i pro jiné školy, hodně zpíváme a tvoříme. Výtvarnou výchovu máme rozšířenou a dvojjazyčnou - česko- anglickou a učí ji výtvarnice s rodilým mluvčím za podpory asistenta pedagoga. Řídíme se státními platovými tabulkami, odměňujeme jednotlivé aktivity nad běžný rámec, podporujeme a hradíme další vzdělávání pedagogů.

 

Náplň práce:

Třídní učitel učí u svojí třídy hlavní předměty i výchovy kromě výtvarné a hudební. Vítáme, když učí u poloviny třídy od 3. třídy i anglický jazyk. Může mít i zkrácený úvazek. Spolupracuje s asistentkou pedagoga a vychovatelkou a společně vytvářejí tým. Účastní se společných výjezdů na školu v přírodě, vítáme i účast v zimě na horách. Možné jsou i další pobyty během školního roku, tentokrát již individuálně. Není to ovšem podmínkou.

 

Požadujeme:

Preferujeme plnou aprobovanost na 1. stupeň nebo speciální pedagogiku. Nadaný učitel nemusí být plně aprobovaný, ale empatický a nakloněný se učit za běhu.

 

Nabízíme:

Učitelé jsou placeny podle státních platových podmínek, mají nadstandardní platové a pracovní podmínky. Sociální fond přispívá na dovolenou. Vedlejší prázdniny i ředitelská volna netráví zaměstnanec na pracovišti. Několikrát za rok jsou pořádány neformální setkávání zaměstnanců. Sídlíme v krásné staré budově s velkými třídami a přilehlou zahradou, ve které lze také učit. Součástí zahrady je hřiště, prolézačky a prostory na hraní. Zde se setkáváme na akcích s rodiči.

 

Místo práce: Praha 7

 

Termín nástupu: srpen

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš životopis s názvem pracovní pozice, o kterou se ucházíte.

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: egrundova@jobsystem.cz

 

Platnost inzerátu končí 3. 7. 2020. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.        

Místo pracoviště: Praha | Praha | Praha 7
Typ pracovního poměru:Práce na plný úvazek
Plat:
Požadované vzdělání: vysoká škola
Znalost PC: uživatel samouk - základní balíček MS Office
Požadované jazyky:
Řidičské oprávnění:
Specialní dovednosti:

Kontaktní údaje

Kontaktní osoba:Eva Grundová
Telefon: 224819391
E-amil: egrundova@jobsystem.cz
www: www.jobsystem.cz