Environmental & Spiritual & Mind & Body Healing
Zakládání firem a personální poradenství: www.dike.cz, Škola manažerských dovedností: www.klondike-zdroje.cz, Firemní školení a kurzy Kolín: www.vzdelavaci-stredisko.cz, Vytváření zákaznického prostředí: www.aromat.cz, Masáže, koupele, Lymphastim Topline, Sunspectra, AFT, SRT, detoxikace, koučování: Medical Wellness Studio, Klinická psychologie a psychoterapie: www.psychologie-zdravi.cz
Nepřihlášen
logo

Obchodně - technický referent / referentka - back office

Zařazení: Pracovník back office Obchodní referent
Vložila firma: JOBSYSTEM s.r.o.

Profil společnosti:

Jsme česká rodinná firma POINT CZ, a proto je pro nás důležitý soulad pracovního a osobního života, vzájemná důvěra, sounáležitost mezi spolupracovníky, vzájemná komunikace a sociální vazby. Jsme inovativní, zapálení lídři v oboru, který máme rádi. Vytváříme krásné produkty nejmodernějšími technologiemi, investujeme do vzdělávání a pracovního prostředí, staráme se o každého našeho kolegu. Naše firma si svých lidí opravdu cení. Nyní máte i vy příležitost přidat se do našeho týmu a podílet se na jeho rozvoji.

 

Více informací naleznete na www.pointcz.com.

 

Co vás čeká?

  • Stanete se součástí kreativního obchodního týmu v oblasti výroby tiskovin a obalů. Budete přímým účastníkem rozjezdu a rozvoje nových technologií. Váš hlas bude nezbytný pro celý tým.
  • Budete připravovat nabídky pro zákazníky, zpracovávat přijaté poptávky a objednávky, komunikovat s obchodními partnery a kooperanty. Budete spoluvytvářet projekty s význačnými zákazníky a s technologickým oddělením vymýšlet a navrhovat nejvhodnější obchodní a výrobní modely.
  • Nečekejte nudnou a monotónní práci, kde budete celý den bezmyšlenkovitě dělat to samé. Rutinu mají u nás na starosti nejmodernější technologie.
  • Možnost kariérního postupu.

 

Jací musíte být?

  • Pokud jste minimálně středoškolsky vzdělaný/á v polygrafickém nebo technickém směru, nebojíte se psát a hovořit anglicky či německy na komunikativní úrovni, jste zodpovědný/á, pečlivý/á, máte schopnosti analytického a kreativního myšlení, tak hledáme právě VÁS!
  • Nemusíte být profík, my ho z vás uděláme. Se zaškolením si nelamte hlavu, to zařídíme my. Rádi uvítáme i čerstvé absolventy.

 

Co za to?

  • Práci ve stabilní české firmě a partě prima lidí, kterým o něco jde, aneb nejsme korporát.
  • Férový plat a jednání, přizpůsobení pracovní doby, možnost dalšího vzdělávání, odborného růstu a další benefity.
  • Hlady u nás nezůstanete, na stravování zaměstnancům přispíváme.
  • Volna si užijete více – naši zaměstnanci mají 5 týdnů dovolené.
  • Hezké pracovní prostředí je u nás samozřejmostí. My však jdeme ještě o kousek dál! Budete pracovat v moderní budově v širším centru města, a kromě kanceláří můžete využívat relaxační obědové místnosti s terasou.

 

 

 

Místo práce: Brno - blízko centra

 

Termín nástupu: ihned / dle dohody

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte.

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: egrundova@jobsystem.cz

 

Platnost inzerátu končí 21. 3. 2020. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.      

Místo pracoviště: Jihomoravský | Brno-město | Brno - blízko centra
Typ pracovního poměru:Práce na plný úvazek
Plat:
Požadované vzdělání: střední
Znalost PC: uživatel samouk - základní balíček MS Office
Požadované jazyky:
Řidičské oprávnění:
Specialní dovednosti:

Kontaktní údaje

Kontaktní osoba:Eva Grundová
Telefon: 224819391
E-amil: egrundova@jobsystem.cz
www: www.jobsystem.cz