Environmental & Spiritual & Mind & Body Healing
Zakládání firem a personální poradenství: www.dike.cz, Škola manažerských dovedností: www.klondike-zdroje.cz, Firemní školení a kurzy Kolín: www.vzdelavaci-stredisko.cz, Vytváření zákaznického prostředí: www.aromat.cz, Masáže, koupele, Lymphastim Topline, Sunspectra, AFT, SRT, detoxikace, koučování: Medical Wellness Studio, Klinická psychologie a psychoterapie: www.psychologie-zdravi.cz
Nepřihlášen
logo

Advokátní koncipient / koncipientka Life Sciences týmu

Zařazení: Advokát Právník
Vložila firma: JOBSYSTEM s.r.o.

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Advokátní kancelář Vilímková Dudák & Partners - poskytuje komplexní právní, daňové a účetní služby zahraničním i českým společnostem a jednotlivcům.

Naleznete u nich hlubokou a unikátní znalost farmaceutického a zdravotnického práva, práci s klienty, kterými jsou přední farmaceutické společnosti, výrobci zdravotnických prostředků, doplňků stravy a kosmetiky, zadavatelé klinických studií a poskytovatelé zdravotních služeb. Poznáte prostředí nejenom z právní stránky, ale i z pohledu fungování farmaceutické korporace, zdravotních pojišťoven, odborných společností i pacientů.

Pomáhají klientům se vstupem léčivých přípravků a zdravotnických prostředků na trh. Pracují i na legislativních otázkách, zejména na změnách systému zdravotního pojištění a podmínek poskytování zdravotních služeb.

Mají za sebou řadu úspěšných sporů včetně těch s ústavněprávním přesahem, přinášíme neotřelá právní řešení.

V oblasti Life Sciences spolupracují od roku 2016 s JUDr. Janou Marečkovou, která se již šestnáct let úzce specializuje na oblast farmaceutického práva.

Vilímková Dudák & Partners a Life Sciences tým jsou tak skvělým místem pro načerpání nových vědomostí. Nabízí Vám možnost naučit se s právem a s právními předpisy zacházet tvůrčím způsobem.

Máte šanci u nich pochopit fungování celého systému zdravotnictví a získat jedinečné know-how.

Do svého týmu hledámá absolventa/ku právnické fakulty na pozici Advokátní koncipient/ka  Life Sciences týmu.

Více informací o společnosti naleznete na: www.vilimkovadudak.cz.

Místo pracoviště: Praha | Praha | Praha
Typ pracovního poměru:Práce na plný úvazek
Plat:
Požadované vzdělání: vysoká škola
Znalost PC: uživatel samouk - základní balíček MS Office
Požadované jazyky:
Řidičské oprávnění:
Specialní dovednosti:

Kontaktní údaje

Kontaktní osoba:Eva Grundová
Telefon: 224819391
E-amil: egrundova@jobsystem.cz
www: www.jobsystem.cz