Environmental & Spiritual & Mind & Body Healing
Zakládání firem a personální poradenství: www.dike.cz, Škola manažerských dovedností: www.klondike-zdroje.cz, Firemní školení a kurzy Kolín: www.vzdelavaci-stredisko.cz, Vytváření zákaznického prostředí: www.aromat.cz, Masáže, koupele, Lymphastim Topline, Sunspectra, AFT, SRT, detoxikace, koučování: Medical Wellness Studio, Klinická psychologie a psychoterapie: www.psychologie-zdravi.cz
Nepřihlášen
logo

Administrativní pracovník / pracovnice

Zařazení: Administrativní pracovník
Vložila firma: JOBSYSTEM s.r.o.

Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost Hagleitner Hygiene Česko, s.r.o. Jméno Hagleitner představuje inovativní hygienu. Zaujímá vedoucí pozici na trhu v Rakousku a je úspěšná v přímém prodeji ve střední a východní Evropě. Bližší informace o společnosti naleznete na stránkách www.hagleitner.com.

 

Náplň práce:

Hledáme novou kolegyni/kolegu do zaběhlého týmu.

Běžné kancelářské činnosti, vytváření cenových nabídek, zaznamenávání obchodních zakázek a jejich vybavení, vystavení faktur a kontrola úhrad.

 

Požadujeme:

Znalost němčiny na úrovni B1, dobré počítačové znalosti a komunikační schopnosti, pečlivost, smysl pro týmovou práci, flexibilitu, spolehlivost, odolnost vůči stresu. Vhodné i pro absolventy.

 

Nabízíme:

Nabízíme zajímavou a zodpovědnou práci na hlavní pracovní poměr s možností spolupodílet se na budoucnosti naší rozrůstající se firmy. Mezinárodní zázemí, dlouhodobá spolupráce, možnost dalšího vzdělávání, příjemné pracovní prostředí, dobrý kolektiv. Nástupní plat: 26 000 Kč.

 

Místo práce: Nupaky - Středočeský kraj

 

Termín nástupu: ihned

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: hana.mastna@hagleitner.cz

 

Platnost inzerátu končí 4. 5. 2018. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.        

Místo pracoviště: Středočeský | Praha-východ | Nupaky - Středočeský kraj
Typ pracovního poměru:Práce na plný úvazek
Plat:
Požadované vzdělání: střední
Znalost PC: specialista uživatel MS Office denní užívání
Požadované jazyky: Němčina - aktivně
Řidičské oprávnění:
Specialní dovednosti:

Kontaktní údaje

Kontaktní osoba:Eva Grundová
Telefon: 224819391
E-amil: egrundova@jobsystem.cz
www: jobsystem.cz