Environmental & Spiritual & Mind & Body Healing
Zakládání firem a personální poradenství: www.dike.cz, Škola manažerských dovedností: www.klondike-zdroje.cz, Firemní školení a kurzy Kolín: www.vzdelavaci-stredisko.cz, Vytváření zákaznického prostředí: www.aromat.cz, Masáže, koupele, Lymphastim Topline, Sunspectra, AFT, SRT, detoxikace, koučování: Medical Wellness Studio, Klinická psychologie a psychoterapie: www.psychologie-zdravi.cz
Nepřihlášen
logo

Asistentka jednatelů společnosti AJ nebo NJ

Zařazení: Asistentka
Vložila firma: JOBSYSTEM s.r.o.

Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Saunasystem s.r.o., specialista na realizaci v oblasti wellness.

Více informací na www.saunasystem.cz.

 

Náplň práce:

Aktivní podpora obchodních zástupců a jednatelů společnosti, příprava podkladů a fakturace, práce s interními systémy - Aconto, skladový a další, aktivní komunikace se zákazníky, zajišťování přeprav, administrace objednávek, vyřizování korespondence, práce s dokumenty, zajištění chodu recepce a kanceláře.

 

Požadujeme:

SŠ vzdělání, AJ nebo NJ na komunikativní úrovni - podmínkou, velmi dobrou znalost práce na PC  - výborná znalost práce MS Office, profesionální vystupování, aktivní přístup při řešení problémů, dobré komunikační a organizační schopnosti, samostatnost, aktivitu, kreativitu, odpovědnost a příjemné vystupování, flexibilitu a chuť učit se novým věcem, časová flexibilita, ochota dále se vzdělávat, praxe v oboru vítána, ŘP sk. B  - aktivní řidič.

 

Nabízíme:

Zázemí stabilní a prosperující společnosti působící po celé ČR, prostor pro seberealizaci a osobnostní růst, služební mobilní telefon, přátelský pracovní kolektiv, motivující finanční ohodnocení.

 

Místo práce: Praha 10, Uhříněves

 

Termín nástupu: ihned

 

Pokud Vás nabídka práce zaujala, zasílejte své CV s fotkou v textovém formátu (nebo PDF) v českém jazyce a názvem pozice, o kterou se ucházíte na adresu: egrundova@jobsystem.cz  

Poskytnutím svých osobních údajů obsažených v CV dáváte souhlas s jejich zpracováním za účelem nabídky volné pracovní pozice.

 

 

Platnost inzerátu končí 24. 3. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

 

 

 

Místo pracoviště: Středočeský | Praha-východ | Praha 10, Uhříněves
Typ pracovního poměru:Práce na plný úvazek
Plat:
Požadované vzdělání: střední
Znalost PC: specialista uživatel MS Office denní užívání
Požadované jazyky: Angličtina - aktivně
Němčina - aktivně
Řidičské oprávnění: B
Specialní dovednosti:

Kontaktní údaje

Kontaktní osoba:Eva Grundová
Telefon: 224819391
E-amil: egrundova@jobsystem.cz
www: jobsystem.cz